Overzicht

Gerelateerd

Shop producten gerelateerd aan dit item
Home & Kitchen, Decor, flamingo, Garden
Standard shipping
€ 5,55
14 feb.–24
Items worden verkocht en verzonden door wangxiaoqian123
Over bezorgdatums
Meer zien
We verwachten dat dit artikel op de geschatte leverdatum aankomt. Ook bij vertragingen waar wij geen controle over hebben berekenen wij een uiterlijke leverdatum. Met onze geld-terug-garantie bieden we een volledige terugbetaling als het artikel niet op de uiterlijke leverdatum is bezorgd. Je kunt binnen 30 dagen na levering of de uiterlijke leverdatum een terugbetaling aanvragen voor items als ze niet zijn aangekomen. Voor meer informatie, ga naar Veelgestelde vragen over verzending.

Klantenbeoordelingen

Meer zien
K
Katherine
Lid geworden van 2017
·
184
beoordelingen
·
4
uploads
Way to small the description is right but Visualyou look and see how the picture show a different size
ongeveer een jaar geleden
G
Gary
Lid geworden van 2018
·
15
beoordelingen
What I received is not what I ordered. I received flat flamingos with a metal rod with no way to affix the flamingo to the rod. Want to return and get my money back.
ongeveer een jaar geleden
A
Allen
Lid geworden van 2018
·
6
beoordelingen
The picture is from a $60 heavy duty version that is about 24 inches tall. What you receive is cheap plastic bird about 6 inches tall, a metal rod and a spring. Into the garbage. I should of known better!!!
ongeveer een jaar geleden
S
Sharon
Lid geworden van 2016
·
9
beoordelingen
·
1
uploads
it was not what the picture showed it didn't spin or even look like picture I was very disappointed waste of $37.00
ongeveer 2 jaar geleden

Beschrijving

Toon minder
2021 Nieuwe mode !! Flamingo-decoratie Swirl Bird Multicolor Home Garden Ornament Een grillige en vogel die draait met licht Tuin 40CM Tuindecoratie

Referentieprijs door verkoper

Meer zien
De verkoper van het artikel zal een referentieprijs geven (wangxiaoqian123) Kortingspercentages en spaarbedragen zijn gebaseerd op de referentieprijs van de verkoper. Verkopers zijn niet verplicht om een referentieprijs op te geven, maar als ze dat wel doen, moet dit (a) de adviesprijs van de fabrikant (MSRP) of een vergelijkbare catalogusprijs van het product zijn; of (b) de prijs waartegen het artikel onlangs en voor een redelijke periode te koop is aangeboden. De referentieprijs kan u een indicatie geven van de waarde van het product, maar sommige winkels verkopen het artikel mogelijk voor minder dan de referentieprijs. Als u van mening bent dat een referentieprijs onnauwkeurig of misleidend is, meld dit dan met de URL voor de vermelding naar report-abuse@wish.com.

Verkocht door

Winkel bekijken
Contact opnemen met verkoper

30 dagen retourneren en Restitutie

Winkel met vertrouwen!
We willen dat je 100% tevreden bent over je aankoop bij Wish. Retourneer alle producten binnen 30 dagen na levering als ze niet voldoen aan je verwachtingen.
Meer lezen

2021 Nieuwe mode !! Flamingo-decoratie Swirl Bird Multicolor Home Garden Ornament Een grillige en vogel die draait met licht Tuin 40CM Tuindecoratie

(12 beoordelingen)
€ 13,37
Prijzen zijn inclusief btw
Uitverkocht
Toevoegen aan verlanglijstje

Gerelateerde producten